"Ik zie huilen niet meer als storend,
dat geeft zoveel rust!"

"Ik heb ontdekt dat huilen
niet betekent dat ik iets fout doe..."

"Mijn kindje heeft geen behoefte
meer aan zijn speen!"

"Ik heb het gevoel dat ik mijn kindje
nu echt kan helpen"

Voor ouders en deskundigen

Ik ben er…wat nu? Wat baby’s weten en wij niet

Onrustige baby’s willen zoveel vertellen zonder te kunnen praten…Wat is de oplossing?

Ouders leren hoe hun kindje zijn verhaal verteld. Daar ligt haar hart en kracht. Dus ouders leren hoe ze de behoeftes van (huil) baby’s, onrustige baby’s, peuters en kleuters eenvoudig kunnen lezen.

“Mijn eigen zoon Timo was een huilbaby en bleek mijn grootste leermeester. Samen met alle duizenden leermomenten in kraamgezinnen.”                              

Het huilen/ krijsen veroorzaakt enorme stress bij ouders en het kindje. Wat helpt?

Zelf leren inzien en begrijpen wat daar gebeurd! Dat is de sleutel. 

Conny Markgraaf is al meer dan 30 jaar ervaringsdeskundig kraamverzorgster, auteur en inspirerend ouder/ babycoach, babymasseur en spreker. Als kind zijn ons vaak allerlei controle patronen aangeleerd. Deze aangeleerde patronen geven wij onbewust door aan onze kinderen. Conny heeft de gave om ouders en verzorgers op een liefdevolle manier en met behulp van tools te informeren en confronteren met eigen onbewuste patronen en emoties. Hierdoor hebben ouders de keuze deze controle patronen te doorbreken. Het is dus de keuze voor bewustwording. Conny heeft zich verdiept in open communicatie en het empathisch leren luisteren naar ouders en hun kindjes. Door een bewuste keuze om betrouwbaar, sensitief en open te blijven, is haar leven haar grootste leermeester. “Een baby stopt pas met huilen als aan al zijn behoefte/ verlangen is voldaan.”

Conny weet uit eigen ervaring hoe is het om een huilbaby te krijgen.

Het boek is te bestellen via deze website ISBN 978 90-830253-1-5

Bestellen

Koop nu "Ik ben er... wat nu?"

boek