"Ik zie huilen niet meer als storend,
dat geeft zoveel rust!"

"Ik heb ontdekt dat huilen
niet betekent dat ik iets fout doe..."

"Mijn kindje heeft geen behoefte
meer aan zijn speen!"

"Ik heb het gevoel dat ik mijn kindje
nu echt kan helpen"

Wij hebben dringend hulp nodig!

Uiteraard hebben wij al alles geprobeerd om de situatie rustiger en plezieriger te maken, maar ons dochtertje van 2 maanden blijft maar huilen. Ik heb je boek gelezen en ben naar aanleiding van wat je schrijft contact gaan zoeken. Heb je boek in een zucht uitgelezen! Ik begreep toen dat jij een cirkel kan doorbreken. Het verhuilen spreekt mij heel erg aan alleen weet ik niet precies hoe… Heel eerlijk gezegd zijn wij namelijk al uitgeput.                                                                                                                  

Wij hopen vanuit de grond van onze machteloze harten dat jij ons kunt helpen…                                        

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst van deze ouders?

Als je baby al weken of zelfs maanden onrust vertoond en/ of heel veel huilt, zonder aanwijsbare reden, dan maakt dat jou als ouder enorm kwetsbaar en onzeker.

Ook als je peuter of kleuter voortdurend gedrag laat zien waaruit blijkt dat hij niet lekker in zijn vel zit, kan dat alles wat leuk is in de weg staan.

Wat je kan doen:

 1. Lees allereerst mijn boek (zie kopje aankoop boek), dan weet je hoe ik te werk ga.
 2. Beantwoord de onderstaande vragen en stuur mij vervolgens een mailtje.
 3. Ik reageer zo snel mogelijk en maak telefonisch een afspraak met jullie.

Mijn vragen zijn:

 1. Wat speelt er nu in jullie gezin en wat is het belangrijkste probleem momenteel?
 2. Leeftijd van je kind(eren).
 3. Omschrijf het gedrag van je kind zo helder mogelijk.
 4. Hoelang speelt dit al?
 5. Wat is momenteel je belangrijkste hulpvraag?
 6. Welke acties zijn er al ondernomen, is je kind onder medische behandeling?
 7. Zo ja, wat is/ was de behandeling precies? Medicatie? Wat had/ heeft resultaat gehad?
 8. Waarom heb je besloten mij te benaderen en wat hoop of verwacht je ervan?

Daarna wil ik graag zo snel mogelijk langskomen, als jullie dat wensen. Ik ga met jullie meekijken om te zien of ik nog aanvullende tools heb. Hulpmiddelen die de vicieuze cirkel kunnen doorbreken en staan beschreven in mijn boek. Onrustig gedrag van een baby, peuter of kleuter heeft altijd een oorzaak! Het is vaak op te lossen.

Minimale donatie van €150,- contant te voldoen. De donatie gebruik ik om meer ouders te bereiken via sociaal media.   Email : kraamverdieping.conny@gmail.com  

“Ons kindje is veranderd van een druk en gespannen kind naar een blij kindje met innerlijke rust. Achter de betekenis van het huilen te komen, was echt een verheldering voor ons. Het mooiste wat je je kind kan geven!”

-Kraamverdieping en de taal van huilen heeft Iris weer in haar eigen bedje doen slapen. Daar is ze inmiddels zo aan gewend dat, als ze s’nachts wakker wordt en even bij ons komt liggen, ze graag terug gaat naar haar eigen plekje! Tegen haar pop zegt ze nu: “ben je verdrietig? Huil maar eventjes. Goed zo pop!”

-We hebben geleerd hoe we onze dochter haar spanning en frustratie konden laten loslaten. Dit hebben we als zeer prettig ervaren en onze blije ontspannen dochter ook!

-Knap hoe je mij met mijn kennis (verloskundige) gewoon liet gaan en toch steeds tips en verbeterpunten had. Persoonlijke aandacht naar het kindje. De Kraamverdieping vind ik erg leuk. Het laat een baby zien als individu en niet als onpersoonlijke pop.

-We hebben babymassage aangeleerd wat direct effect had op de buikkrampjes, erg indrukwekkend!

-Wij hebben enorm veel plezier en voldoening gehad aan de babymassage die we hebben geleerd.

-De Kraamverdieping was voor ons zeer waardevol. We kunnen nu vol vertrouwen met ons kindje leven en voor hem zorgen, bedankt!

-Achter de betekenis van het huilen te komen, was echt een verheldering voor ons. Het mooiste wat je je kind kan geven! Bedankt!