Voor kraamzorgcentra\'s in Nederland en Belgie
(kckz geaccrediteerd 3).

Begeleid jij als kraamverzorgster de ouders straks ook op een coachende manier in;
Vertragen en contact maken met hun kindje, aanraking op maat, tiltechnieken, huilen en verhuilen,handjes die spreken?

Hoe meer kennis, inzicht en leuke praktische hulpmiddelen van de kraamzorg voor ouders.
Hoe meer kans op rust en stabiliteit.

Ik leer je binnen je vakgebied als kraamverzorgster een unieke en leuke aanvulling/ verdieping in de kraamperiode.

*De cursussen voor:                                                                                    

individuele kraamverzorgsters en ervaringsdeskundigen worden meestal gegeven bij u op locatie:

Schrijf je in op deze pagina.

Voor u als Kraamcentrum is de datum in overleg na aanmelding. De prijzen van de cursus voor kraamverzorgsters en verloskundigen in groepen via het kraamcentrum in overleg. Pakketten mogelijk inclusief of exclusief studie/naslag boek en certificaat! Maximaal 20 personen per cursus, minimaal 10 personen. Dit kunnen wij in overleg met u afspreken, u krijgt groepskorting bij 20 personen of meerdere cursusavonden. Accreditatie 3 punten.

De info avonden geven wij in bijvoorbeeld op een consultatiebureau, Centery Pragnancy of cultureel centrum in heel Nederland en België. Inschrijvingen op aanvraag.
Minimaal aantal deelnemers op deze avonden van 2 uur: 20 personen. Infoavonden groepen €30,- pp incl. btw en excl. naslagboek.

Voor u als ouders van baby’s, peuters en kleuters die individueel willen worden begeleid komen wij aan huis. Begeleiding voor ouders gedurende maximaal 2.5 uur: 50 euro per uur incl. btw. Excl. reiskosten en naslagboek. Inschrijving op aanvraag hieronder.

Wij hebben als extra service nazorg en begeleiding. Daarnaast geven wij ook bijscholingen en lezingen, om het project na te kunnen nabespreken en vragen te beantwoorden nadat het in de praktijk is gebracht.