"Ik zie huilen niet meer als storend,
dat geeft zoveel rust!"

"Ik heb ontdekt dat huilen
niet betekent dat ik iets fout doe..."

"Mijn kindje heeft geen behoefte
meer aan zijn speen!"

"Ik heb het gevoel dat ik mijn kindje
nu echt kan helpen"

*De cursussen voor:                                                                                    

individuele kraamverzorgsters en ervaringsdeskundigen worden meestal gegeven bij u op locatie:

Schrijf je in op deze pagina.

Voor u als Kraamcentrum is de datum in overleg na aanmelding. De prijzen van de cursus voor kraamverzorgsters en verloskundigen in groepen via het kraamcentrum in overleg. Pakketten mogelijk inclusief of exclusief studie/naslag boek en certificaat! Maximaal 20 personen per cursus, minimaal 10 personen. Dit kunnen wij in overleg met u afspreken, u krijgt groepskorting bij 20 personen of meerdere cursusavonden. Accreditatie 3 punten.

De info avonden geven wij in bijvoorbeeld op een consultatiebureau, Centery Pragnancy of cultureel centrum in heel Nederland en België. Inschrijvingen op aanvraag.
Minimaal aantal deelnemers op deze avonden van 2 uur: 20 personen. Infoavonden groepen €30,- pp incl. btw en excl. naslagboek.

Voor u als ouders van baby’s, peuters en kleuters die individueel willen worden begeleid komen wij aan huis. Begeleiding voor ouders gedurende maximaal 2.5 uur: 50 euro per uur incl. btw. Excl. reiskosten en naslagboek. Inschrijving op aanvraag hieronder.

Wij hebben als extra service nazorg en begeleiding. Daarnaast geven wij ook bijscholingen en lezingen, om het project na te kunnen nabespreken en vragen te beantwoorden nadat het in de praktijk is gebracht.