"Ik zie huilen niet meer als storend,
dat geeft zoveel rust!"

"Ik heb ontdekt dat huilen
niet betekent dat ik iets fout doe..."

"Mijn kindje heeft geen behoefte
meer aan zijn speen!"

"Ik heb het gevoel dat ik mijn kindje
nu echt kan helpen"

Ouders individueel thuis ondersteunen

“Ons kindje is veranderd van een druk en gespannen kind naar een blij kindje met innerlijke rust. Achter de betekenis van het huilen te komen, was echt een verheldering voor ons. Het mooiste wat je je kind kan geven!”

-Achter de betekenis van het huilen te komen, was echt een verheldering voor ons. Het mooiste wat je je kind kan geven! Bedankt!

-Kraamverdieping en de taal van huilen heeft Iris weer in haar eigen bedje doen slapen. Daar is ze inmiddels zo aan gewend dat, als ze s’nachts wakker wordt en even bij ons komt liggen, ze graag terug gaat naar haar eigen plekje! Tegen haar pop zegt ze nu: “ben je verdrietig? Huil maar eventjes. Goed zo pop!”

-De Kraamverdieping was voor ons zeer waardevol. We kunnen nu vol vertrouwen met ons kindje leven en voor hem zorgen, bedankt!

-Wij hebben enorm veel plezier en voldoening gehad aan de babymassage die we hebben geleerd.

-We hebben geleerd hoe we onze dochter haar spanning en frustratie konden laten loslaten. Dit hebben we als zeer prettig ervaren en onze blije ontspannen dochter ook!

-We hebben babymassage aangeleerd wat direct effect had op de buikkrampjes, erg indrukwekkend!

-Knap hoe je mij met mijn kennis (verloskundige) gewoon liet gaan en toch steeds tips en verbeterpunten had. Persoonlijke aandacht naar het kindje. De Kraamverdieping vind ik erg leuk. Het laat een baby zien als individu en niet als onpersoonlijke pop.

-Je adviezen en tips zijn goud waard! wat een eye opener zeg, die lichaamstaal… fantastisch!!!

-De massage ga ik vaak toepassen en ik weet zeker dat ons zoontje jou ook heel dankbaar is dat je het mij hebt geleerd!

-Je hebt ons een goede basis meegegeven voor het ouderschap, bedankt voor de extra Kraamverdieping.

-We hebben veel extra van je geleerd, veel nuttige tips. Ja, die massages vond ik heerlijk! Mama en papa hebben goed van jou geleerd wat/wanneer te doen. Dank je!X